над 6000 успешно създадени онлайн магазина, последно обновяване 17 Октомври 2021
bg en
Помощ

Добре дошли в секция "Помощ"!
Тук ще намерите подробна информация за това как да използвате различните функции предлагани от SAAS платформата за електронна търговия - GombaShop™.

Помощ

Промокодове

Промокодове

Промокодовете са различни комбинации от цифри и букви, които дават отстъпка или друг бонус за продкути от сайта. Те могат да бъдат персонализирани, общи кодове, които могат да се ползват от всеки клиент, безсрочни или с предварително определен срок, за всички продукти или само за конкретни такива.След като сте избрали тази опция като ваша следваща промоция, в полето "
Промоционален код" въведете промокод - изберерте такъв, който да бъде разбираем и да може да бъде лесно запомнен. Използвайте само латински букви и цифри. (напр. PROMO215)

След това можете да изберете вида на отстъпката - дали тя да е Процентна отстъпкаСума от стойността на поръчката или Сума от стойността на всеки продукт. Това, което трябва да направите е да отбележете избрания вариант.В зависимост от направения избор, в полето "Въведете размер на отстъпката" посочете стойност в процент или в лева.

Ако искате промокодовете да са валидни само над определена стойност, въведете тази стойност в полето "Сума, над която да е валиден промокода". Оставете полето празно, ако желаете промоционалния код да е валиден за всички поръчки без ограничение в стойността им.Полето "
Кои продукти?"  ви дава възможност да определите кои артикули ще бъдат засегнати от промоцията. Ако желаете всички продукти да бъдат намалени, отбележете полето "Всички продукти".При отбелязване на "
Само определени продукти" излиза допълнително поле. От него можете да изберете продуктите, за които ще бъде валидна текущата промоция:

- В случай, че желаете промоцията да обхваща една или няколко категории, натиснете бутон "Добави категория", въведете име и след това натиснете бутон "Добави". Повторете действието за да добавите втора, трета и др. категории.

ВНИМАНИЕ! За да се прилага коректно отстъпката, в случай, че я задавате за конкретни категории (групи продукти) в предоставеното за целта поле трябва да въведете най-ниското ниво на категоризация - например, ако желаете промоцията да се прилага за цялата категория Бижута, следва да изберете всички отделни подкатегории - Обици, Гривни и тн. 

- Ако желаете промоцията да обхваща една или няколко марки, натиснете бутон "Добави марка", въведете име и след това натиснете бутон "Добави". Повторете действието за да добавите втора, трета и др. марки.

- В случай, че искате промоцията да обхваща един или няколко продукта, натиснете бутон "Добави продукт", въведете име и след това натиснете бутон "Добави". Повторете действието за да добавите втори, трети и др. продукти.Промоцията чрез промокодове може да бъде както безсрочна, така и ограничена в даден период от време. От падащото меню в полето "
Кога?" може да зададете този параметър. В случай, че изберете период - може да въведете и точните дати за начало и край. 


Накрая може да въведете име на промоцията, което ще се вижда само и единствено от вас и ще ви помага за по-лесно ориентиране, в случай, че имате няколко активни промоции едновременно.

Не забравяйте да натиснете бутона "Запис" Запис, за да отразите направените промени.Фон за онлайн секция

Защо GombaShop е правилното решение?

Ние няма да ви залъгваме с изброяване на хиляди опции, които никога няма да ползвате,
нито ще ви засипваме с объркваща информация за това какви невероятни възможности предлага нашата платформа.
Това просто не е необходимо, защото GombaShop работи!
Работи бързо, лесно и притежава всичко необходимо, за да стартирате Вашия онлайн бизнес.
Убедете се сами!
Възползвайте се от 14 дневния безплатен тестов период и отворете Вашия интернет магазин още сега!
GombaShop Bulgaria - Създайте онлайн магазин