над 6000 успешно създадени онлайн магазина, последно обновяване 17 Октомври 2021
bg en
Помощ

Добре дошли в секция "Помощ"!
Тук ще намерите подробна информация за това как да използвате различните функции предлагани от SAAS платформата за електронна търговия - GombaShop™.

Помощ

Плащане с карта през Fibank

Fibank_1.png

Първа Инвестиционна банка е сред банките в България, приемащи картови разплащания чрез своя системата. 

Ние от GombaShop се стремим да предоставим максимален брой опции, чрез които да организирате разплащанията в своя онлайн магазин, базиран на платформата. Ето защо, екипът ни добави и тази възможност към останилите опции за разплащане.

Вие може да активирате виртуален ПОС терминал на Първа инвестиционна банка бързо и лесно следвайки стъпките, описани по-долу.

Сключване на договор с Fibank

Преди да стартирате активацията на разплащателния метод в административния панел на магазин Ви е необходимо да сключите договор с Първа инвестиционна банка (Fibank). Свържете се с Вашия персонален банкер, за да се запознаете подробно с процедурата и условията по откриването на виртуален ПОС терминал. 

Активиране във Вашия онлайн магазин

В продължение на комуникацията Ви с банката за активирането на ВПОС терминал, екипът й ще Ви предостави набор от данни - сертификат за употреба и парола за верифициране. 

Полученият сетификат следва да качите в обособеното поле в административния панел на своя магазин. Сертификатът е файл с разширение .jks и е защитен с парола. Непосредствено под полето за сертификата се намира и поле за поставяне на верифициращата парола. 

В прозореца за активация на разплащателния метод ще намерите и Return URL, който следва да изпратите на банката. 

Също така разполагате с опция, чрез която да управлявате режима на работа на терминала - дали той да е в тестов режим на работа или в реален такъв. Ако по време на комуникацията Ви с банката е необходимо термилалът да бъде в тестов режим на работа, всичко необходимо е да сложите отметка в полето срещу опцията.

Не забравяйте да сложите отметка срещу “Активиране на разплащателното средство” в горния десен ъгъл на прозореца и да натиснете Запис
Фон за онлайн секция

Защо GombaShop е правилното решение?

Ние няма да ви залъгваме с изброяване на хиляди опции, които никога няма да ползвате,
нито ще ви засипваме с объркваща информация за това какви невероятни възможности предлага нашата платформа.
Това просто не е необходимо, защото GombaShop работи!
Работи бързо, лесно и притежава всичко необходимо, за да стартирате Вашия онлайн бизнес.
Убедете се сами!
Възползвайте се от 14 дневния безплатен тестов период и отворете Вашия интернет магазин още сега!
GombaShop Bulgaria - Създайте онлайн магазин