над 6000 успешно създадени онлайн магазина, последно обновяване 17 Октомври 2021
bg en
Помощ

Добре дошли в секция "Помощ"!
Тук ще намерите подробна информация за това как да използвате различните функции предлагани от SAAS платформата за електронна търговия - GombaShop™.

Помощ

Списък с поръчки

Списъкът с поръчки извежда таблично параметри като статусномер и дата на поръчката, клиентметод на плащане, информация за това дали е платена, град за доставка и дължима сума.

Списък с поръчки

Кликайки с мишката на всеки един от тях, вие ще може да променяте начина на подредба от низходящ към възходящ, спрямо конкретния параметър и обратно.

Списък с поръчки

По подразбиране, вие ще виждате поръчките, направени последните 30 дни. За да промените този период кликнете на полето "Периоди изберете опция от падащото меню. Също така, в самото начало на това падащо меню, имате възможност ръчно да въведете периода, за който желаете да видите изведени реализираните поръчки.

Освен това поръчките могат да бъдат филтрирани по статус, като чрез кликване върху падащото меню -всички статуси-", може да изберете от опциите - Всички, Нова, Потвърдена, Доставка, Отхвърлена, Завършена.

Друга възможност, която предлага раздела е да търсите конкретен номер на поръчка или име на клиент. Тогава след въвеждане на данните в полето - номер на поръчка или име на клиент - и натискане на бутона "Търсене",  системата ще изведе необходимата информация Търсене на поръчкаФон за онлайн секция

Защо GombaShop е правилното решение?

Ние няма да ви залъгваме с изброяване на хиляди опции, които никога няма да ползвате,
нито ще ви засипваме с объркваща информация за това какви невероятни възможности предлага нашата платформа.
Това просто не е необходимо, защото GombaShop работи!
Работи бързо, лесно и притежава всичко необходимо, за да стартирате Вашия онлайн бизнес.
Убедете се сами!
Възползвайте се от 14 дневния безплатен тестов период и отворете Вашия интернет магазин още сега!
GombaShop Bulgaria - Създайте онлайн магазин