над 6000 успешно създадени онлайн магазина, последно обновяване 17 Октомври 2021
bg en
Помощ

Добре дошли в секция "Помощ"!
Тук ще намерите подробна информация за това как да използвате различните функции предлагани от SAAS платформата за електронна търговия - GombaShop™.

Помощ

Изоставени колички (Abandoned carts)

Изоставени колички
Функцията „Изоставени колички“ (известна още като "Аbandoned carts") ще откриете като нов раздел в секция „Поръчки“ в административния панел на своя онлайн магазин.

Там ще се генерира и систематизира информация за клиенти, които са започнали поръчка (добавили са продукти в количката, въвели са своите данни), но така и не са натиснали бутон „Поръчай“.

Натискайки бутон „Детайли“ към някоя от изоставените поръчки ще виждате както информация за контакт с потребителя, така и точно кои стоки е избрал той – всички въведени от него данни преди напускането на онлайн магазина.

Към всяка изоставена поръчка ще сегенерира линк, водещ към онлайн магазина и позволяващ тя да бъде завършена. За да го видите изберете бутон „Детайли“, а след това „Адрес на поръчката“ .

Преди да го копирате и изпратите на клиент изберете срока на неговата валидност – 24 часа, 3 дни, една седмица или един месец.

Адрес за възстановяване

Причините за подобно потребителско поведение са много и разнообразни, но това не означава, че тези продажби са загубени. Изоставените колички са възможност да ангажирате отново потребители, които вече ви познават, установявайки дългосрочна връзка с тях, чрез различни маркетингови похвати.Фон за онлайн секция

Защо GombaShop е правилното решение?

Ние няма да ви залъгваме с изброяване на хиляди опции, които никога няма да ползвате,
нито ще ви засипваме с объркваща информация за това какви невероятни възможности предлага нашата платформа.
Това просто не е необходимо, защото GombaShop работи!
Работи бързо, лесно и притежава всичко необходимо, за да стартирате Вашия онлайн бизнес.
Убедете се сами!
Възползвайте се от 14 дневния безплатен тестов период и отворете Вашия интернет магазин още сега!
GombaShop Bulgaria - Създайте онлайн магазин