над 6000 успешно създадени онлайн магазина, последно обновяване 17 Октомври 2021
bg en
Помощ

Добре дошли в секция "Помощ"!
Тук ще намерите подробна информация за това как да използвате различните функции предлагани от SAAS платформата за електронна търговия - GombaShop™.

Помощ

Лого

Дизайн - прикачване на лого

Внимание! Уверете се, че сте записали избраната от Вас тема, преди да продължите с прикачването на лого и банери, тъй като те варират по размер в различните теми.

Добавяне на лого продължите с прикачването на лого и банери, тъй като те варират по размер в различните теми.

За да постигнете оптимален резултат, проверете какъв размер лого е нужно (размерите са оказани до самата картинка) и качете изображение с точните параметри.

Най-вероятно, в новосъздадения от вас магазин, на мястото на логото ще има картинка по подразбираме. Може да я изтриете, от линка едакция на лого"

След това, въвеждането на ново лого, става, като натиснете бутона "Добави лого и прикачите своето лого от появилия се диалогов прозорец.

Съвет: За да изглежда вашето лого максимално добре, може да го добавите като изображение без фонов цвят в PNG формат. Друг вариант е да видите позицията на логото в избраната от вас тема чрез бутона „Предварителен преглед“ и за фонов цвят да използвате цвета - зададен от темата.

Ако нямате лого или не прикачите такова, вместо него в заглавната част на сайта ще се изпише името на магазина, което сте въвели в Основни настройки, секция "Име на магазина".
 
Редактиране и изтриване на лого 

За да редактирате или изтриете качено лого, натиснете „Редакция на лого“ под изображението. В появилия се диалог ще имате възможност да качите нов файл (Разглеждане) или да премахнете логото изцяло чрез бутона „Изтрий“. Натиснете „ЗаписЗапис за да се отразят промените ви на сайта.


Това не е всичко
!

Ако не може да постигнете желания резултат и логото, което искате да качите не се випсва добре, може да ни го изпратите и нашия екип от специалисти, ще се погрижи за неговата адаптация. Може да се свържете с нас, като ни пишете на имейл: info@gombashop.com или на телефони: 0700 166 22 / 0879 236513.Фон за онлайн секция

Защо GombaShop е правилното решение?

Ние няма да ви залъгваме с изброяване на хиляди опции, които никога няма да ползвате,
нито ще ви засипваме с объркваща информация за това какви невероятни възможности предлага нашата платформа.
Това просто не е необходимо, защото GombaShop работи!
Работи бързо, лесно и притежава всичко необходимо, за да стартирате Вашия онлайн бизнес.
Убедете се сами!
Възползвайте се от 14 дневния безплатен тестов период и отворете Вашия интернет магазин още сега!
GombaShop Bulgaria - Създайте онлайн магазин